Vandaag de dag krijgen we meer prikkels op één dag dan 30 jaar geleden in één maand. 1 op de 5 werknemers zit weleens ziek thuis, veroorzaakt door te hoge werkdruk.

Een te hoge werkdruk is niet altijd te voorkomen, maar je kunt wél zorgen dat je er grip op hebt, de controle houdt en er adequaat actie op kunt ondernemen. In deze nieuwe training krijg je in één dag alle handvatten om werkdruk de baas te worden.

 

Je leert:

  • Stress herkennen én erkennen

  • Weet wat de oorzaken zijn

  • Welke maatregelen je kunt nemen

  • Hoe je omgaat met stressveroorzakers

  • Wat werk weer leuk, plezierig en uitdagend maakt

Je zult minder stress en meer plezier ervaren!

 

Sessies

Weg met technostress

Tablets, smartphones, laptops: ze zijn er om ons het leven en werken gemakkelijker te maken. En eerlijk is eerlijk, wie zou er nog zonder...

Van werkdruk naar werkplezier

Als je genoeg dingen hebt die je energie geven, zorgen die ervoor dat je de vervelende situaties beter aan kunt.

Omgaan met veranderingen en een energievretende omgeving

In een werkomgeving waarin alles voortdurend in verandering is, kunnen we alleen stevig blijven staan als we soepel meebewegen met wat...

Stress herkennen én erkennen

We ervaren allemaal wel eens werkdruk. En dat is ook helemaal niet erg. Pas als de werkdruk te hoog wordt en er sprake is van stress,...

Bekijk alle sessies

Inschrijven

Met het hele team de werkdruk de baas worden? Ga dan samen aan de slag. Wanneer je met meerdere collega's komt, ontvang je 50,- korting per deelnemer.

Ook interessant: congres Over Werkdruk

Werkstress is niet een probleem van het individu. Daarom is het belangrijk dat werkdruk geen taboe meer is en zowel werknemers als werkgevers dit onderwerp bespreekbaar maken. Tijdens dit congres op 6 november komt aan de orde wat het management kan doen om een hoge werkdruk en negatieve sfeer aan te pakken.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.